SoftSwiss Partners karo Axecasino kanggo Alat Kampanye Jackpot
toto

SoftSwiss Partners karo Axecasino kanggo Alat Kampanye Jackpot

Pangembang piranti lunak kanggo industri game online SoftSwiss announced wis partnered karo account casino online liyane, Curacao-dilisensi Axecasino, kanggo masang SOFTSWISS Jackpot Aggregator.

Tim Podo Penting
Bukak saka SOFTSWISS Jackpot Aggregator ing kampanye jackpot paling anyar saka Axecasino wis Ngapikake kinerja account casino online dening bantuan iku Live Hk narik kawigaten lan makaryakke pemain lan dadi bukti sing revolusioner produk lunak multi-tujuan dianut dening industri iGaming. .

Ngomentari persetujuan kemitraan anyar, Aliaskei Douhin, kepala SOFTSWISS Jackpot Aggregator, mbayar pajeg kanggo tim konco collaborations tugas karo implementasine lan dhukungan kanggo produk ing saindhenging kemitraan.

“Kita nulungi para klien kanggo nggayuh tujuane kanthi nandur modal kanthi jero ing proses kasebut,” ujare Douhin, ngucapake tim perusahaan sing “mesthi ana dhukungan ing saben langkah” kanthi “mbantu asimilasi pengalaman anyar lan nemokake kombinasi sing menang.”

Sawise persetujuan karo SoftSwiss, Axecasino ngluncurake kampanye pemasaran anyar kanthi judhul ‘Axecasino Jackpot Game’ sing nawakake telung tingkat independen kanggo pemain – Standard, Mega lan Colossal – nggunakake Jackpot Aggregator minangka alat marketing sing kuat kanggo kampanye jackpot ing kasino online.

Fine-Tuning Produk
Ngomentari ing collaboration karo SOFTSWISS Jackpot Aggregator, tim ing Axecasino kebak pujian kanggo counterparty sing ana kabeh bebarengan: saka rembugan awal plans lan setelan jackpot optimal kanggo persetujuan ing desain Slot Demo Pragmatic play lan nyerahke menyang Axecasino, lan malah kanggo ora nolak kanggo nggawe owah-owahan ing desain sawise kabeh wis disetel lan rampung.

“Matur nuwun sampun kooperatif; nggarap sampeyan pancen seneng banget,” tim Axecasino rampung ing cathetan.

Ngandelake kampanye jackpot, SOFTSWISS Jackpot Aggregator nguatake merek iGaming kanggo nggayuh tujuane ing babagan keterlibatan pemain, akuisisi lan penylametan, lan kampanye paling anyar entuk asil sing signifikan kanggo ngunggahake jumlah taruhan rata-rata saben pemain lan ing metrik kunci liyane.

Ing Agustus, operator casino online BETER nyewo layanan saka solusi SoftSwiss liyane, SOFTSWISS Game Aggregator, kanggo nggayuh pamirsa anyar kanthi  Data Sidney nggunakake produk casino urip minangka bagéan saka kurban platform agregasi luwih saka 12.000 game casino.

Saliyane platform agregasi lan alat kampanye jackpot, SoftSwiss nawakake operator kasino online solusi kasino sing kuat, terminal lotre adhedhasar tanah sing disewakake, platform manajemen operasi totoan olahraga, manajemen afiliasi lan platform pelacakan sing sugih fitur, lan layanan sing dikelola kasedhiya saben jam. .