Legenda Bola Sepak Ronaldo Menyertai PokerStars sebagai Duta Jenama
togel

Legenda Bola Sepak Ronaldo Menyertai PokerStars sebagai Duta Jenama

PokerStars telah mengumumkan bahawa Ronaldo Luís Nazário de Lima, salah satu bintang terbesar dalam dunia bola sepak, telah menyertai semula jenama tersebut. Dia akan menjadi duta jenama untuk PokerStars, sambil menstrim permainannya di tapak di saluran Twitchnya sendiri.

Pengumuman Yang Sangat Senyap
Walaupun Ronaldo adalah superstar antarabangsa dalam dunia sukan, PokerStars telah menyimpan berita ini secara relatifnya senyap. Bilik kad dalam talian hanya mengumumkannya melalui saluran media sosial Ronald dan laman web Brazilnya tetapi masih belum membuat pengumuman rasmi di blog utama mereka.

“Saya sangat teruja untuk mengumumkan bahawa saya menyertai keluarga PokerStars sekali lagi. Saya sentiasa menjadi peminat besar permainan ini dan saya tidak sabar untuk mengusahakan beberapa projek menarik pada masa hadapan” – Ronaldo berkata dalam poker Instagramnya mengenai perkongsian itu.

Jadi, walaupun maklumat adalah terhad, kami pasti kami akan mengetahui lebih lanjut tentang segala-galanya tidak lama lagi. Apabila butiran lanjut dikeluarkan, kami akan memastikan anda dikemas kini.

 

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ronaldo (@ronaldo)

Kerja Pertama Ronaldo bersama PokerStars
Ini bukan kali pertama Ronaldo Fenômeno terlibat dengan PokerStars. Pada tahun 2013, dia mula-mula menyertai pasukan SportStar jenama itu. Pada masa https://gifetgif.com/ itu, dia menyertai superstar lain dalam dunia sukan seperti Boris Becker dan Rafael Nadal.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Pada masa ini sebagai ahli pasukan PokerStars SportStar, Ronaldo telah membuat beberapa kemajuan besar sebagai pemain poker profesional. Pada tahun 2015, dia membuat tunai dalam Acara Utama Pengembaraan PokerStars https://bookbooknyc.com/ Caribbean 2015 dan bermain dalam beberapa acara poker terbesar di dunia.

Menstrim Permainan Poker Dalam Talian Beliau
Walaupun Ronaldo sebelum ini bermain secara peribadi sebagai ahli Team PokerStars, dia kini akan menumpukan usahanya dalam talian. Peminat akan dapat menemuinya menstrim permainannya di PokerStars di Twitch. PokerStars belum lagi mengesahkan bila dia akan memulakan penstriman, tetapi kami pasti https://turning-the-tide.org/ saluran itu akan mendapat pengikut yang mengagumkan sebaik sahaja Ronaldo bermula.